Las palmas päivä

las palmas päivä

Päivä. 71°Yl RealFeel® 74° Sademäärä 25%. Osittain aurinkoista. Tuulet suunnasta; PKo 18 mph; Puuskat: 28 mph. Korkein UV-indeksi: 11 (Äärimmäinen ). Las Palmas on täydellinen aikuiselle matkailijalle, joka haluaa lomailla sukelluskeskuksia, jotka järjestävät päiväretkiä sekä eritasoisia sukelluskursseja. Katso sää ja ilmasto kohteessa Las Palmas: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Las palmas päivä -

Alue on laaja ja siellä on paljon katsottavaa. Evästeet Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Mitä Las Palmasin Tapahtuu - tapahtumat ja juhlat. Tämä päivä kunnioittaa Las Palmasin kaupungin perustamista pakanallisilla ja kristillisillä rituaaleilla ja. Klassisen lomakaupungin Las Palmasin rannat ja ostoskadut avautuvat kätevästi Talven päivälämpötilat Joulukuu 20°C Tammikuu 19°C Helmikuu 20°C. Varaa suosituin Päiväretket: Las Palmas. Parhaat hinnat ja rahat Nauti päivä Las Palmasissa ja vapauta järjestäytyneiden retkien rajoitetusta aikataulusta.

Las palmas päivä -

Las palmas on hintatasoa maailmanlaajuisesti vertailtaessa keskihintainen kohde. Fiesta de Nuestra Señora del Carme — Heinäkuun puoliväli Tämä juhla pidetään heinäkuun puolivälissä, jolloin Puerto de la Luz satama ja La Isleta alueen kalastajat ja asukkaat kunnioittavat heidän suojeluspyhimystään. Käytä vapaa-aikaa rentoutumiseen joihinkin maailman…. las palmas päivä

Videos

Irwin Goodman - Las Palmas